Kirjoittaja

Taciturn


Olen elämässä tasolla 25
ehkä tämän pikkuhiljaa oppii...

Hevosia tullut joskus harrastettua, istun paljon tietokoneella niin pikseliponit ovat osoittautuneet kivemmiksi hoidettaviksi. Ei mene niin paljon rahaa eikä tarvitse joutua olemaan tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa.

Pelaaminen on rakas harrastus, sitä on tullut harrastettua siitä asti kun on vain ohjain pysynyt kädessä.

Koodaaminen astui kuvioihin yläasteella, tällä hetkellä hallussa html ja css.
En ole kovin hyvä grafiikantekijä joten sen opettelu vielä vaiheessa.
Tavoitteena oppia hallitsemaan php täydellisesti, ehkä vielä joku päivä...
Pikseliponit jäisi kuvioista pois jos ei saisi pelleillä koodien kanssa <3


----------


Vastuualueeni

Tällä hetkellä olen vapaa kaikesta vastuusta, aikaisemmin toimin ARJ:n puikoissa mutta nykyisellään jaos on päässyt uuden ylläpidon hyvään ja aktiivisempaan huomaan.

Alla hieman omasta ajastani ARJ:n parissa:

Vuosi 2018-19: olin vuoden verran ARJ-Cupin ainoa järjestäjä, mutta elämä vei ja alkuvuodesta 2020 Cupille saatiin uusi pitäjä. Kesällä 2020 saatiin sitten myös toinenkin pitäjä, ja nykyään Cup järjestetään joka kuukausi.


Mitä tulee ARJ:n ylläpitäjän pestiin, en olisi ikinä voinut kuvitella joskus päätyväni tähän asemaan. Olen ollut lajin harrastaja vasta muutaman vuoden, mutta aina ollut syvästi kiinnostunut siitä. Sekä itse jaos että laatis ovat olleet koko harrastukseni ajan melko hiljaisia ja jopa kuolleen oloisia, ja entisen ylläpidon etsiessä pitäjää niin Cupille, laatuarvostelulle kuin itse jaoksellekin, olin heti kiinnostunut auttamaan lajin parissa.

Ensin ilmoitin voivani ottaa Cupin vastuulleni. Mikäs siinä, joka toinen kuukausi vain pistetään kutsu kalenteriin, lisätään osallistujat, arvotaan tulokset ja lähetetään ne kisarekisteriin. Mutta mikä järki Cupissa ja kisoissa ylipäätään on jos laatis ei toimi?

Niin sitten pala kurkussa hain myös laatispitäjän pestiä. En ollut ollenkaan varma itsestäni taikka osaamisestani, mutta onneksi tarve pitäjälle oli niin suuri ettei luultavasti selvästi läpi paistanut epävarmuuteni saatika kokemuksen puutteeni haitannut, vaan sain laatiksenkin harteilleni.

Itse jaoksen suhteen olin oikein otettu, kun minulta ihan kysyttiin haluaisinko ottaa koko komeuden harteilleni. No tottakai, vaikka en ollut siinä vaiheessa kyllä yhtään varma miten minulla sitten riittäisi osaaminen kyseiseen hommaan. Onneksi entinen ylläpito vastasi mielellään tyhmiinkin kysymyksiini, ja oli todella helpottunut kun joku heidät päästi pois tuosta jaoksen tuomasta paineesta. Olin ollut ainoa joka oli ollut kiinnostunut noista kahdesta muusta pestistä, ja kyllähän minua oli koko jaoksen ylläpitäjän paikkakin alusta alkaen kiinnostanut, mutta en ole koskaan ollut mikään suuruuksien tavoittelija, vaan jäänyt jopa monesta asiasta paitsi kun en ole uskaltanut johonkin asiaan ryhtyä. Tätä titteliä en siis kantaisi tällä lailla ylpeästi, ellei minulta olisi suoraan kysytty haluanko lähteä tähän. En ikimaailmassa olisi uskaltanut ehdottaa itseäni minkään jaoksen ylläpitäjäksi, en sitten ikinä. Että kiitos tästäkin, jospa saisin herätettyä jaosta nyt sitten enemmän henkiin, tässä on onneksi jo monet lajista kiinnostuneet harrastajat auttaneet niin järjestämällä kisoja ja erityisesti Cupia, tuomaroiden laatiksessa sekä osallistuen niin kisoihin kuin laatuarvosteluunkin. <3


----------


Pientä nippelitietoa

Harrastanut vuodesta: 2008, rekisteröidyin VRL:oon vuonna 2013(?)
Ensimmäinen virtuaalihevonen: Lady Ciara, ainakin rekisteröimistäni. Harmiksi ei ole omat sivut enää tallella :(
Ensimmäinen virtuaalitalli: Kirsikkakoto, sivuja ei tallella. Ensimmäinen rekisterissä oleva on sitten Crinums Quarter Horses
Edesmennyt suosikkihevoseni: Ykkösen sijasta kamppailee kovasti Camouflage ja My Darling
Elossa oleva suosikkihevoseni: Toxic Waste ja Poquoson


----------


IRL
Olen koiraihminen, siitä huolimatta virtuaalikoirat ei jaksa kiinnostaa sitten yhtään. Saattaa tosin johtua siitäkin, että omassakin koirassa on jo tarpeeksi hoidettavaa.
Alapuolella kuva minun tytöstä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti