lauantai 20. kesäkuuta 2020

Ulkoasumuutoksia

Toivon todella, että tällä kertaa Hazardiin tekemäni ulkoasu jaksaisi miellyttää silmääni useamman kuukauden, mielellään vaikka vuoden tai pari. Tuntuu kuin kaikki koneella viettämäni aika menisi vain ulkoasujen säätämiseen kun aina löytyy jotain pientä korjattavaa ja sitten tuleekin koodattua saman tien lähes kokonaan uusi ulkoasu. Tällä kertaa huomaan jo valmiiksi yhden silmiinpistävän yksityiskohdan, ja se on otsikon hevonen. Jollain lailla se olisi pitänyt häivyttää tuohon taustaan mutta omat kuvanmuokkaustaitoni ovat rajalliset ja kaikki pitää tehdä ihan itte. Jospa tuo ei nyt kuitenkaan häiritsisi kovin paljoa. Onhan tuo ulkoasu kokonaisuutena varsin nätti, ehkä jopa paras aikaansaannokseni ikinä. :)
Etusivun sisältö on lähes sama kuin aiemminkin, vaihdoin kuitenkin noin ensi alkuun tuon kuvan mikä oli aiemmin voikko saddlebred. Uudesta kuvasta tulee jotenkin syksyiset vibat, mikä on ihan ok vaikka mennään vasta kesäkuussa. Odotanhan minä aina syksyä heti talvesta lähtien...

Alapalkkiin lisäsin linkin tähän blogiin sekä tallirekisteriin jossa Hazardista voi käydä tykkäämässä. Linkit askellajiratsastusjaoksen sekä sen laatuarvostelun sivuille löytyivätkin alapalkista jo ennestään. Myös VRL sekä ARJ-blogi löytyvät näppärästi samasta paikasta.

Lista harvinaisten kasvattajista on muutamaa lisäystä vaille valmis. Poistin jokunen aika sitten sieltä lopettaneet tallit ja päivittelin osalle uudet linkit. Lisäsin myös kaksi omaa talliani Daystar Farmin sekä Glademist Foxtrottersin (tämä kaksikko on vastaus siihen, mihin hävisi Hazardista kaikki minit ja foxtrotterit).

Kokonaisuutena pidän tästä ulkoasusta todella paljon. Se on juuri sellainen millaiseksi olen Hazardin olemuksen aina kuvitellut osaamatta kuitenkaan ilmaista sitä koodaustaitoineni. Aika paljon otin vaikutteita vuoden 2017 ulkoasusta, joka oli oma suosikkini. Tosin se sisälsi niin paljon hiomattomia yksityiskohtia joiden takia vaihdoin sen myöhemmin aivan toisenlaiseen.

Voisin tällä hetkellä sanoa että Hazard on sivuineen aivan itsensä näköinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti